f

Harjoittelu Sport Science Lab:lla

Asiakkaitamme ovat eri lajien juniori- ja ammattiurheilijat, ja myös fysioterapia-asiakkaat. SSL tarjoaa yksilövalmennusta urheilijoille jotka haluavat nostaa suoritustasoaan seuraavalle tasolle. Urheilijan tarpeet huomioiden teemme töitä suunnitelmallisesti sekä lyhyellä, että pitkällä aikavälillä.

Esimerkiksi jääkiekkoilijan 8-12vkon harjoittelunjakson jälkeen suunnittelemme hänelle myös kauden aikana tapahtuvan harjoittelun. Pidempänä jaksona harjoitussuunnitelma tehdään esimerkiksi kokonaiseksi tai puolikkaaksi olympiadiksi. Urheilijan vamman jälkeinen kuntoutus ja ennaltaehkäisevä harjoittelu ovat SSL ehdotonta erikoisosaamista. Näyttönä tästä on SSL:n urheilijoiden äärimmäisen pieni loukkaantumisprosentti ja nopea kuntoutuminen.

Toimitilat sijaitsevat Hiidenkatu 7, Leaf:n vanhan suklaatehtaan ensimmäisessä kerroksessa. Täällä käytössämme on harjoitusallas jota käytämme harjoitus ja kuntoutustarpeisiin päivittäin. Salissa on myös 30m tekonurmi, jolla temme paljon juoksumekaniikka ja plyometrisia harjoitteita. 

Ota suoraan yhteyttä vastaavaan valmentajaan ja fysioterapeutti Viljo Niemeläiseen yhteystietolomakkeella tai puhelimitse 050 300 4391.