f

Henri Ojala

”Oma SSL urani alkoi tammikuussa 2012. Salon kuuluisin pyöräilijä, Samuli Tuominen sai  hämmentävät tarinat Super Catista, Isosta ja tasapainolaudoista kuulostamaan sen verran kiinnostavilta, että olin melkein pakoitettu ottamaan selvää mistä oli oikein kyse! Jo ensimmäisestä treenikerrasta kävi selväksi homman nimi, Sport Science Labillä tehdään urheilijoita.

Jos haluaa kokeilla jotain aivan uutta lähestymistapaa harjoitteluun ja haluaa päästä seuraavalle tasolle omassa lajissaan, voi Sport Sciece Labia suositella varauksetta. Joka treenikerta on erilainen ja kehityksen huomaa jo muutaman harjoituksen jälkeen. Joku viisas mies onkin aikoinaan todennut, ”Jos et halua olla kuin kaikki muut, älä treenaa kuin kaikki muut”.Yhteen sanaan on vaikea pukea kaikkea mitä SSL tarjoaa, mutta päällimäisenä jäi sellainen olo että harjoittelu oli ennen kaikkea hauskaa! Itse olen aina lähtenyt omassa harjoittelussani siitä, että sen tulisi olla hauskaa. Tietenkin kovemmat harjoitukset tuntuvat hetkellisesti (tai muutaman tunnin) pahalle, mutta se sisäinen palo ja rakkaus harjoitteluun on tullut siitä hyvän olon tunteesta jonka kokee urheilusuorituksen aikana ja sen jälkeen.

Kuten todettua harjoittelu SSL:lla on siis hauskaa. Viljo & Co. ovat myös saaneet luotua Labille sellaisen tunnelman joka innostaa yrittämään ja antamaan kaikkensa. Vaikka valmennus ja ohjaus Labin fysioterapeuttien toimesta on hyvin yksilöllistä ja vaativaa pystyvät silti eri urheilulajien edustajat harjoittelemaan keskenään. Tämä onkin yksi SSL:n vahvimmista valteista. Joka viikko pääsee treenaamaan eri lajien huippujen kanssa ja vaihtamaan ajatuksia. Tällä tavalla voidaan oikeasti saada aikaan huippu-urheilijoita; aina ei siis kannata vaan toteutetaa sitä omaa perinteistä treeniohjelmaa vaan kannattaa myös pyrkiä ottamaan oppia eri lajien huipulta niin harjoittelussa kuin valmennuksessakin. Tämä asia on tullut esille lähiaikoina myös muutamassa Olympiakomitean edustajan puheessa. Olenkin tyytyväisenä todennut, että tämä on Labilla ihan joka päiväistä! ”

- Henri Ojala, Team Skins