body-2703405_1920.jpg

Fysioterapia Turku

Sport Science Lab Turku on tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien fysioterapiaan ja leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen erikoistunut yritys. SSL:n laitteisto ja tilat soveltuvat tehokkaaseen ja toiminnalliseen kuntoutukseen oli kyseessä sitten pehmytkudos vamman tai isompien nivelien kuntoutus.

Toimimme Turussa, Leaf-areenan vieressä, Tervetuloa!

Fysioterapia perustuu terveyden, liikkumisen ja toimintakyvyn edellytysten tuntemiseen ja parhaaseen saatavilla olevaan tietoon, jossa sovelletaan myös monen muun tieteenalan tutkimusta ja tietoa. Fysioterapian menetelmiä ovat terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia. 

SSL:n kuntoutusprosessi pyritään asiakkaan resurssit huomioiden rakentamaan kuntoutumista mahdollisimman hyvin tukeviksi. SSL tarjoaa joustavat ja henkilökohtaisesti räätälöidyt mahdollisuudet fysioterapia- ja kuntoutusprosessin toteuttamiseen. Kuntoutus voidaan suunnittella pohjatuen viikoittaisiin ohajuskäynteihin tai omatoimisesti suoritettavaan kuntoutussuunnitelmaan riippuen asiakkaan tarpeista ja kuntoutusprosessin vaiheesta. SSL tarjoaa myös mahdollisuuden omatoimiseen harjoitteluun tiloissamme kuntoutusjakson aikana, kysy lisää TÄSTÄ!

Urheilijalle

SSL:n tavoitteena on olla urheilijan kuntoutuksen ja fyysisen harjoittelun edelläkävijä. SSL tarjoaa urheilijoille fysioterapia- ja valmennuspalvelut, jossa kuntoutus ja suorituskykä parantava harjoittelu yhdistyy täysin saumattomasti. SSL:n kuntoutus suunnitellaan samojen yksilöityjen lajispesifien harjoituskokonaisuuksien kanssa, joita urheija tekee myös suorituskykynsä parantamiseksi ja jotka ovat erityisesti häntä varten suunniteltuja. SSL:n tavoitteena on, että urheilija on vamman jälkeen kentälle palatessaan parempi urheilija, kuin ennen vammaa.

Useissa tapauksissa urheilijat harjoittelevat kuntoutuessaankin SSL:lla jopa kahdesti päivässä. Terapiaprosessi kokonaisuudessaan on tällöin intensiivinen, sitouttava ja tehokas. Tarjoamme urheilijalle mahdollisuuden toteuttaa koko kuntoutusprosessi ja suorituskykyä parantava harjoittelu  saman katon alla (riippumatta kuntoutusjakson kestosta). Urheilijalla on esimerkiksi mahdollisuus jatkaa kuntoutusta SSL:n kuntoutus-/harjoituspaketeilla, vakuutusyhtiön korvaaman fysioterapialähetteen käytettyään. Kuntoutus-/harjoituspaketit hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti sopimuksen mukaan, kysy lisää TÄSTÄ!