Henkilökunta 

 
 
12630921_10153225469572821_1760517094_o.jpg

Viljo Niemeläinen

Vastaava Valmentaja ja Fysioterapeutti

SSL Turku Oy:n perustaja, vastaava valmentaja ja fysioterapeutti. Olen tehnyt yli 10-vuotta töitä urheilijoiden kuntoutuksen ja suorituskykyä parantavan harjoittelun parissa. Urheilijoita on vuosien varrella ollut laidasta laitaan, paikallisista juniori-urheilijoista aina kansainvälisen tason ammattilaisiin Suomesta ja ulkomailta. Ammatillisia intohimojani ovat urheilijan suorituskyvyn parantaminen, harjoittelun kehittäminen ja leikkauksen jälkeisen kuntoutuksen läpiviennissä ensimmäisestä päivästä ensimmäiseen kilpailutapahtumaan asti. Tavoitteenani on auttaa urheilijaa kohtaamaan kaikki lajinsa asettamat haasteet.

sähköposti: sslturku@gmail.com

puhelinnumero: +358 50 300 4391


73.png

Joni-Petteri Malka

Fysioterapeutti & Valmentaja

Olen koulutukseltani fysioterapeutti, jonka erikoisosaamiseen kuuluu leikkauksen jälkeinen kuntoutus ja erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat polvivammat. Olen vuosia tehnyt töitä eri lajien juniori-urheiloiden kanssa, vahvuudeksi lukeutuu myös joukkueiden harjoittelun ohjaaminen.SSL:lla olen pääosin vastannut jalkapalloilijoiden kuntoutuksesta ja fyysisen suorituskyvyn parantamisesta, ammattitaitooni ovat vuosien varrella luottaneet useat maajoukkuetason pelaajat. Omaan itse pitkän urheilutaustan mm. jalkapallon ja amerikkalaisen jalkapallon parista.

sähköposti: jp.malkassl@gmail.com

puhelinnumero: +358 40 753 7143


IMG_0461.jpg

Mikko Larinmaa

Fysioterapeutti

Olen suuntautunut tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapiaan. Osaamiseen kuuluu mm. lonkan ja lantiorenkaan, polven, olkapään ja hartiarenkaan sekä leikkauksen jälkeinen kuntoutus. Lisäksi osaamiseen kuuluu rasitus- ja urheiluvammojen kuntoutus ja ennaltaehkäisy (myös lapset ja nuoret). Toimin tällä hetkellä myös Suomen alle 19-vuotiaiden salibandymaajoukkueen fysioterapeuttina.

sähköposti: larinmaa.ssl@gmail.com

puhelinnumero: +358 40 547 6431


Kopio logo.png

Teemu Ahonen

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja & fysioterapeuttiopiskelija

Minulla on monipuolisesti kokemusta hierojana ja olen ylpeä ammatistani. Haluan kehittyä hierojana ja pyrin kasvattamaan osaamistani jatkuvasti.

Olen aidosti kiinnostunut asiakkaideni hyvinvoinnista ja minulle asiakkaiden tyytyväisyys on työni tärkein asia. Asiakaslähtöisyys on minulle itsestäänselvyys.  

sähköposti: hieronta.teemuahonen@gmail.com

puhelinnumero: +358 44 207 0893

kotisivu: https://www.herrasmieshieroja.com