Henkilökunta

 

 
 
12630921_10153225469572821_1760517094_o.jpg

Viljo Niemeläinen

Vastaava Valmentaja ja Fysioterapeutti

SSL Turku Oy:n perustaja. Olen tehnyt yli 10-vuotta töitä urheilijoiden kuntoutuksen ja suorituskykyä parantavan harjoittelun parissa. Urheilijoita on vuosien varrella ollut laidasta laitaan, paikallisista juniori-urheilijoista aina kansainvälisen tason ammattilaisiin. Ammatillinen intohimoni on nimenomaan leikkauksen jälkeisen kuntoutuksen läpiviennissä ensimmäisestä päivästä ensimmäiseen kilpailutapahtumaan asti ja auttaa urheilijaa kohtaamaan kaikki lajinsa asettamat haasteet.

sähköposti: sslturku@gmail.com
puhelinnumero: +358 50 300 4391

73.png

Joni-Petteri Malka

Fysioterapeutti & Valmentaja

Olen koulutukseltani fysioterapeutti, jonka erikoisosaamiseen kuuluu leikkauksen jälkeinen kuntoutus ja erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat polvivammat. Olen vuosia tehnyt töitä eri lajien juniori-urheiloiden kanssa, vahvuudeksi lukeutuu myös joukkueiden harjoittelun ohjaaminen.SSL:lla olen pääosin vastannut jalkapalloilijoiden kuntoutuksesta ja fyysisen suorituskyvyn parantamisesta, ammattitaitooni ovat vuosien varrella luottaneet useat maajoukkuetason pelaajat. Omaan itse pitkän urheilutaustan mm. jalkapallon ja amerikkalaisen jalkapallon parista.

sähköposti: jp.malkassl@gmail.com
puhelinnumero: +358 40 753 7143

 


Kopio logo.png

Mikko Larinmaa

Fysioterapeutti

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja urheiluhieroja (koulutettu hieroja). Kiinnostuksen kohteisiin kuuluu kokonaisvaltaisesti tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia ja leikkausten jälkeinen kuntoutus. Erikoisosaamiseen kuuluu mm. manuaaliset pehmytkudoskäsittelyt, hierojan ammattitutkinnon lisäksi olen suorittanut myös ART®-koulutuksen (ylä-, alaraaja ja selkäranka). Työskentelen tällä hetkellä myös TYKS ORTO -sairaalassa. Pyrin jatkuvasti kehittämään ja ylläpitämään ammattitaitoani säännöllisesti kouluttautumalla.

sähköposti: larinmaa.ssl@gmail.com
puhelinnumero: +358 40 547 6431

Teemu Ahonen

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja & fysioterapeuttiopiskelija

 

Kopio logo.png