TREENAA HUIPPU-URHEILIJOIDEN OHJELMILLA

HUIPPUVALMENTAJIEN OHJAUKSESSA

SSL:n valmentajat ovat fyysisen valmennuksen sekä fysioterapian arvostettuja ammattilaisia. SSL:n alkutaipaleelta lähtien he ovat valmentaneet ja kuntouttaneet lukuisia kansallisen sekä kansainvälisen tason urheilijoita. SSL:n harjoittelu nojaa syvälliseen anatomian, fysiologian, kinesiologian, biomekaniikan ja valmennustieteiden tuntemukseen sekä monipuoliseen soveltamiseen.

SSL:n harjoitusmenetelmät sopivat kaikille, me haluamme tarjota osaamistamme juuri sinulle! Sinun tarvitsee vain tietää miksi haluat treenata. Tavoitteesi voi olla parempi fyysinen kunto, parempi kestävyys, kiinteä kroppa, parempi työkyky tai haluat vain nauttia hyvästä treenistä ammattilaisten ohjauksessa.

Hyvä treeni on subjektiivinen määritelmä. Voidaksemme tehdä sinun treeneistäsi mahdollisimman toimivia ja sinun tavoitteitasi palvelevia, on ensin laadittava henkilökohtainen harjoitussuunnitelma. Tämä tapahtuu ensitapaamisen aikana haastattelun, lihastasapaino- ja liikkuvuuskartoituksen kautta. Kun suunnitelma on tehty, varataan ensimmäinen treeniaika.

SSL Kuntoilijan treenipaketteja on kolme erilaista, jotka antavat sinulle mahdollisuuden valita haluatko treenata valmentajan ohjauksessa yksin, parin kanssa tai kolmen kaverin nipussa. Katso lisää alta!


SSL OMA OHJATTU-logo-white.png

SSL OMA OHJATTU paketilla harjoittelet ohjatusti sinulle suunnitellun ohjelman mukaan. Yhden SSL Treenin kesto on 60min. Ensitapaamisen aikana käymme haastatellen läpi tavoitteesi ja teemme sinulle lihastasapaino- sekä liikkuvuuskartoituksen. Haastattelun ja kartoituksen pohjalta valmentajasi tekee sinulle henkilökohtaisen harjoitussuunnitelman.

Ensitapaaminen testeineen sisältyy Oma Ohjelma pakettien hintoihin. Ensitapaamisen kesto on enintään 40min.

Voit valita haluatko harjoitella SSL valmentajan ohjauksessa 4, 8, 12, 16 vai 20 kertaa. Harjoituskerrat on käytettävä 2kk sisällä aloituspäivästä alkaen.

4 TREENIÄ / 260€

8 TREENIÄ / 504€

12 TREENIÄ / 720€

16 TREENIÄ / 950€

20 TREENIÄ / 1100€

HINNAT SISÄLTÄVÄT ALV:N. MAKSAA VOI MYÖS LASKULLA.

VARAA AIKA ENSITAPAAMISEEN ALTA!

SSL PARI-logo-white (1).png

SSL PARI OHJATTU paketilla harjoittelet parisi kanssa ohjatusti juuri teille suunnitellun ohjelman mukaan. Yhden SSL Treenin kesto on 60min. Ensitapaamisen aikana käymme haastatellen läpi yhteiset ja yksilölliset tavoitteenne sekä teemme molemmille lihastasapaino- ja liikkuvuuskartoituksen. Haastattelun ja kartoituksen pohjalta valmentajanne tekee teille harjoitussuunnitelman.

Ensitapaaminen testeineen sisältyy Oma Ohjelma pakettiin. Ensitapaamisen kesto on enintään 60min.

Voitte valita haluatteko harjoitella SSL valmentajan ohjauksessa 4, 8, 12, 16 vai 20 kertaa. Harjoituskerrat on käytettävä 2kk sisällä aloituspäivästä alkaen.

4 TREENIÄ / 280€

8 TREENIÄ / 520€

12 TREENIÄ / 760€

16 TREENIÄ / 960€

20 TREENIÄ / 1000€

HINNAT SISÄLTÄVÄT ALV:N. MAKSAA VOI MYÖS LASKULLA.

VARAA AIKA ENSITAPAAMISEEN ALTA!

SSL NIPPU OHJATTU paketilla harjoittelette 3 henkilön ryhmässä ohjatusti juuri teille suunnitellun ohjelman mukaan. Yhden SSL Treenin kesto on 60min. Ensitapaamisen aikana käymme haastatellen läpi yhteiset ja yksilölliset tavoitteenne sekä teemme koko nipulle lihastasapaino- sekä liikkuvuuskartoituksen. Haastattelun ja kartoituksen pohjalta valmentajanne tekee teille harjoitussuunnitelman.

Ensitapaaminen testeineen sisältyy SSL Nippu pakettiin. Ensitapaamisen kesto on enintään 75min.

Voitte valita haluatteko harjoitella SSL valmentajan ohjauksessa 4, 8, 12, 16 vai 20 kertaa. Harjoituskerrat on käytettävä 2kk sisällä aloituspäivästä alkaen.

4 TREENIÄ / 300€

8 TREENIÄ / 540€

12 TREENIÄ / 780€

16 TREENIÄ / 980€

20 TREENIÄ / 1020€

HINNAT SISÄLTÄVÄT ALV:N. MAKSAA VOI MYÖS LASKULLA.

VARAA AIKA ENSITAPAAMISEEN ALTA!

HINNAT VOIMASSA 1.1.2019 ALKAEN.

MIKÄLI ET LÖYDÄ KALENTERISTA SINULLE SOPIVAA AIKAA, OTA YHTEYTTÄ PUHELIMITSE 0503004391 TAI SÄHKÖPOSTITSE sslturku@gmail.com