— WAHLSTRÖM CIRCUIT — AMIRKHANI CORE — HRADECKY KEHONHALLINTA— — NHL ALAVARTALO — dynaaminen KEHONHUOLTO — ratsastajan ssl —

TUTUSTU TREENEIHIN JA VARAA PAIKKASI.


Eva-1-2.jpg

WAHLSTRÖM-

CIRCUIT

EVAN KUNTOPIIREISSÄ SYKE ON AEROBISEN JA ANAEROBISEN KYNNYKSEN VÄLILLÄ. SSL CIRCUIT ON MONIPUOLISTA harjoittelua, JOSSA ELIMISTÖÄ KUORMITETAAN KOKONAISVALTAISESTI TUKI- JA LIIKUNTAELIMISTÖN sekä ERI kestävyyden osa-alueiden KAUTTA.

—EHDOTTOMASTI sinulle, joka haluat kehittää kestävyysominaisuuksia ja lihaskuntoa monipuolisesti—

RYHMÄN KOKO 10 TREENAAJAA. hinta 16,50€ (sis. alv)


Makwan_SSL_web.jpg

AMIRKHANI CORE

KESKIVARTALO ON KAIKEN VOIMANTUOTON JA LIIKKEEN YDIN. NÄMÄ TREENIT KOOSTUVAT ERI KESKIVARTALOTREENI KOKONAISUUKSISTA, JOITA OLEMME MR. FINLANDIN KANSSA TEHNEET KAHDEN VUODEN AJAN.

—WILL ROCK YOU TO YOUR CORE—

RYHMÄN KOKO 10 TREENAAJAA. hinta 16,50€ (sis. alv)


arsi IMG_3748 (kopio).jpg

NHL PELAAJIEN jalkatreeni

INTENSIIVINEN, TERÄVÄ, POLTTAVA. JALAT JA PAKARAT MINTTIIN, SIIS TODELLA MINTTIIN! EI SATU POLVET, LONKAT, EIKÄ SELKÄ. SE ON POMMIN VARMA ASIA!

—VALMENNUKSEN SUOSIKKI SETTI—

RYHMÄN KOKO 10 TREENAAJAA. hinta 16,50€ (sis. alv)


csm_166274-GettyImages-835989610_e5b750103d.jpg

HRADECKY KEHONHALLINTA

MONIPUOLISESTI KESKIVARTALON JA NIVELTEN TUKILIHAKSIA SEKÄ LIHASTEN NOTKEUTTA JA TASAPAINOA parantavaA HARJOITTELUA. YMPÄRISTÖN HAHMOTUSKYKY, KEHON ASENTOTUNTO JA TOIMINNALLINEN VOIMA KEHITTYVÄT. TREENIT OVAT TEHOKKAITA, MONIPUOLISIA, SOPIVASTI HAASTAVIA JA ENNEN KAIKKEA ERITTÄIN HAUSKOJA.

—UUTTA, TOIMINNALISTA, HAUSKAA, HAASTAVAA—

RYHMÄN KOKO 10 TREENAAJAA. hinta 16,50€ (sis. alv)


edited.jpg

DYNAAMINEN KEHONHUOLTO

AKTIIVISTA JA PALAUTTAVAA HARJOITTELUA ERILAISTEN VENYTYS- JA LIIKKUVUUSHARJOITTEIDEN KAUTTA. LOISTAVAA HARJOITTELUA NIIN URHEILIJOILLE, AKTIIVILIIKKUJILLE, KUIN ISTUMATYÖTÄ TEKEVILLE. SOPII OHEISHARJOITTELUKSI, KUNTOUTUMISEEN Taikka OMAKSI HARJOITUSMUODOKSI TASOSTA RIIPPUMATTA. NÄISTÄ TREENEISTÄ SAAT MYÖS TYÖKALUJA OMAAN AKTIIVISEEN PALAUTUMISEEN TEHTÄVÄKSI MISSÄ VAIN.

—HUOLLA & PALAUDU—

RYHMÄN KOKO 12 TREENAAJAA. hinta 16,50€ (SIS. ALV)


martsa.jpg

ratsastajan ssl

Ratsastuksen ydin piilee siinä, miten harmoniselta ja helpolta ratsukon yhteistyö vaikuttaa niin ulospäin katsojille, kuin ratsastajan tuntumana satulaan. Ratsastuksellinen taito taas siinä, miten mukaudut ja vaikutat hevoseen.

SSL:n ratsastajan fyysisen harjoittelun tavoite on asentotunnon ja keskivartalon lihasten lajinomaisen voiman sekä kontrollin parantamisen kautta edistää ratsukon yhteistyötä ja fasilitoida ratsastuksellisen taidon kehittymistä. SSL:n ratsastajien treenit tukevat ja parantavat ratsastajan fyysistä suorituskykyä parantamalla tasapainoa, koordinaatiota, lihaskuntoa, liikkuvuutta, kestävyyttä sekä asentotuntoa.

Treenit sopivat kaikentasoisille ratsastajille ja harjoitteita voidaan helposti muokata ratsastajan tason, kunnon ja tavoitteiden mukaisiksi. Treenit sopivat loistavasti myös sinulle, joka kärsit lihas- tai nivelkivuista. ei anneta näiden häiritä mahdollisuuttasi nauttia ratsastuksesta!

2.2.2019 alkaen launtaisin klo 09:00.

Ryhmän koko 6 treenaajaa. Hinta 20€ (sis. alv)