NYT KÄYNNISSÄ!

— ssl TREENIRYHMÄ 1 — SSL TREENIRYHMÄ 2 — dynaaminen KEHONHUOLTO —

TUTUSTU TREENEIHIN JA VARAA PAIKKASI.


IMG_1581 (kopio).jpg

ssl TREENIRYHMÄ 1

TREENIRYHMÄ 1 ON next level. ryhmä on TARKOITETTU AKTIIVISESTI LIIKKUVILLE JA HYVÄN PERUSKUNNON OMAAVILLE TREENAAJILLE, jotka haluavat haastaa itseään. TULET SILLOIN, KUN SINULLE SOPII, ILMAN PITKÄAIKAISTA SITOUTUMISTA.

TREENIT PIDETÄÄN MONIPUOLISINA JA KOKO KEHOA KUORMITETAAN LIHASKUNTOA, VOIMAA JA AEROBISTA KUNTOA PARANTAEN.

Treenin sisältö:

20 min ALAVARTAL0 

20 MIN YLÄVARTALO 

20 MIN KESKIVARTALO

+ LÄMMITTELYT

JA KOKO KROPPA HUUTAA HOOSIANNAA.

#SSLSTRONG

TREENIRYHMÄ 1 TREENIT PIDETÄÄN AINA MAANANTAISIN KLO 17.00 JA LAUANTAISIN KLO  11:00. Treenin kesto 75min. RYHMÄN KOKO 6 TREENAAJAA. hinta 20€ (sis. alv)


_DSC0756-untitled.jpg

ssl treeniryhmä 2

TREENIryhmä 2 ON TARKOITETTU ALOITTELEVALLE, TAI JO LIIKUNNALLISEN ELÄMÄNTAVAN OMAAVALLE KUNTOILIJALLE. TULET SILLOIN KUN SINULLE SOPII, ILMAN PITKÄAIKAISTA SITOUTUMISTA. HARJOITTELUN PÄÄPAINO ON KOKO KEHON LIHASTASAPAINON, VOIMAN JA AEROBISEN POHJAKUNNON PARANTAMISESSA.

#SSLSTRONG

TREENIRYHMÄ 2 TREENIT PIDETÄÄN LAUANTAISIN KLO. 12:30. Treenin kesto 75min. RYHMÄN KOKO 6 TREENAAJAA. hinta 20€ (sis. alv)edited.jpg

DYNAAMINEN KEHONHUOLTO

KÄYNNISSÄ!

AKTIIVISTA JA PALAUTTAVAA HARJOITTELUA ERILAISTEN VENYTYS- JA LIIKKUVUUSHARJOITTEIDEN KAUTTA. LOISTAVAA HARJOITTELUA NIIN URHEILIJOILLE, AKTIIVILIIKKUJILLE, KUIN ISTUMATYÖTÄ TEKEVILLE. SOPII OHEISHARJOITTELUKSI, KUNTOUTUMISEEN Taikka OMAKSI HARJOITUSMUODOKSI TASOSTA RIIPPUMATTA. NÄISTÄ TREENEISTÄ SAAT MYÖS TYÖKALUJA OMAAN AKTIIVISEEN PALAUTUMISEEN TEHTÄVÄKSI MISSÄ VAIN.

—HUOLLA & PALAUDU—

Treenin kesto 75min. RYHMÄN KOKO 6 TREENAAJAA. hinta 20€ (SIS. ALV)