return+to+play.jpg

return to play

SSL YHDISTÄÄ FYSIIKKAVALMENNUKSEN JA FYSIOTERAPIAN

 

Kenelle?

SSL:n Return to play-palvelu on suunnattu kaikille loukkaantumisen jälkeen lajinsa pariin paluuta tavoitteleville asiakkaille, olit sitten ammattiurheilija, aktiiviliikkuja tai jotain näiden väliltä.

return to play jp.jpg

“Loukkasin polveni eturistisiteen jalkapallo-ottelussa heinäkuussa 2017, vamma vaati leikkauksen. Kävin vakuutusyhtiön maksusitoumuksella fysioterapiassa 6kk:n ajan, jonka jälkeen aloitin ystäväni suosituksesta harjoittelun Sport Science Labilla, jossa jatkoin kuntoutusta ja harjoittelua. Sain 10kk:n kohdalla lääkäriltä luvan palata täysipainoiseen harjoitteluun ja peleihin. Voin lämpimästi suositella SSL:n ammattitaitoa ja palveluita, palasin pelikentille intoa puhkuen ja fyysisesti loistokunnossa".


Alkukartoitus

Alkukartoituksessa pyritään kartoittamaan asiakkaan toimintakyky ja tavoitteet mahdollisimman tarkasti. Ensimmäinen käynti sisältää liikkuvuuden, voiman sekä perus- ja lajikohtaisen liikkumisen arvioinnin. Kartoitus koostuu fysioterapeuttisesta analyysistä ja toimintakyvyn testauksen pohjana käytetään SSL:n omaa testipatteristoa, jolla on vuosien varrella arvioitu lukematon määrä eri lajien huippu-urheilijoita.


Harjoittelu

Return to play -pakettiin kuuluu omatoiminen harjoittelu Sport Science Labilla aukioloaikoina ja 4x ohjauskäyntiä kuukaudessa. Ensimmäisen kuukauden jälkeen paketti on voimassa toistaiseksi ja voit halutessasi päättää asiakkuuden ilman irtisanomisaikaa (ensimmäisen kk:n jälkeen). 


Hinta

Return to play -paketin hinta on 400€/kk ja sisältää: SSL:n fysioterapeutin suorittaman alkukartoituksen, neljä ohjauskäyntiä (4x/kk) ja omatoimisen harjoittelun SSL:n salilla (aukioloaikoina).