SSL_nilkka_verkkoon.jpeg

Leikkauksen jälkeinen kuntoutus – nopeammin takaisin kentälle

Urheilijalle ja paljon liikkuvalle on tärkeää, että leikkauksen jälkeinen kuntoutusprosessi on aukoton sekä urheiluun valmistava. Tuki- ja liikuntaelimistön vammat, kuten kiertäjäkalvosimen repeämät, nilkan nivelsidevammat ja murtumat sekä polven side- ja kierukkavammat vaativat leikkauksen jälkeen kokonaisvaltaista, yksilöllistä kuntoutusta. Fysioterapian avulla leikkauksesta toipuminen nopeutuu ja pääset takaisin pelikentille ja treenaamaan nopeammin.

SSL on erikoistunut leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen ja fysioterapiaan. Tarjoamme kattavia kuntoutuspalveluita ammattitaitoisen henkilöstömme ohjauksessa Turussa. Yhteistyö maamme johtavien ortopedien kanssa, vuosien kokemus leikkauksen jälkeisestä kuntoutuksesta, ainutlaatuinen laitteisto sekä tieteellisesti perustellut harjoitusmenetelmät ovat nopean ja tehokkaan kuntoutumisen kulmakiviä. Ammattitaitoomme luottavat myös monet ammattiurheilijat. Katso referenssimme täältä. Tutustu myös ammattiurheilijoille ja aktiiviliikkujille suunnattuun Return to Play -palveluumme.

Leikkauksen jälkeinen kuntoutus on lääkärin lähetteellä osin Kela-korvauksen piirissä. Kysy lisää henkilökunnaltamme.

Ota yhteyttä oheiselle lomakkeella ja kysy lisää kuntoutuspalveluistamme.

Miten voimme auttaa?
Lupa henkilötietojen keräämiseen *
Eu:n laajuisen tietosuoja asetuksen (GDPR) 25.05.2018 voimaantulon myötä parannamme asiakkaittemme tietosuojaa entisestään. Yksityisyytesi on meille kunnia-asia, emmäkä koskaan luovuta henkilötietojasi eteenpäin kolmansille osapuolille. Henkilötietojasi käsitellään aina luottamuksellisesti SSL Turku oy:n (ja työntekijöiden) toimesta, asiakkaan hoidon, palvelun suunnitteluun ja yhteydenotto tarkoitukseen.