fysio.jpg

TUKI- JA LIIKUNTAELIMISTÖN FYSIOTERAPIA

Tuki- ja liikuntaelimistön (TULE) kunto heijastuu usein ihmisen kokonaisvaltaiseen toimintakykyyn. Lähes jokainen ihminen kärsii jossain vaiheessa tule-vaivoista. Liikuntakykyä ja liikkumista rajoittavalla tule-vaivalla on myös suuri merkitys työkykyisyydessä ja se on suurin sairauspäivärahapäiviä aiheuttava tautiryhmä Suomessa.

Fysioterapiassa pyritään selvittämään vaivan syy fysioterapeuttisen tutkimisen avulla. SSL:n fysioterapiaprosessi on aktiivinen ja hoitomenetelmät valitaan aina hoidettavan alueen ja vaivan mukaan. Aktiivisella fysioterapialla saavutamme yhdessä asetetut tavoitteet tehokkaimmin ja asiakkaalle jää paljon työkaluja myös fysioterapiajakson jälkeistä aikaa ajatellen. Aktiivisen fysioterapian keinoja ovat mm. fysioterapeuttinen ohjaus ja neuvonta ja terapeuttinen harjoittelu. Tarvittaessa käytämme aktiivisen fysioterapian tukena myös manuaalista terapiaa, josta henkilökunnallamme on paljon kokemusta ja erikoisosaamista.

SSL:n fasiliteetit, eri harjoituskokonaisuudet ja laitteet mahdollistavat nousujohteisen, tehokkaan ja turvallisen harjoittelun koko kuntoutusprosessin läpi, oli tavoitteesi sitten palata takaisin kentälle, harrastusten tai työn pariin.